Szolgáltatásink közé tartozik a Stihl gépek karbantartása és szakszervizelése, javítása is, legyen szó garanciális vagy azon túli termékről. Teljes körű átvizsgálás a biztonságos üzemeltetés és a hosszú élettartam érdekében!

Stihl gépek karbantartása és szakszervizelése – mely termékekre vonatkozik?

A Stihl gépek karbantartása és szakszervizelése, átvizsgálása kötelezően kiterjed minden egyes gép rezgéscsillapító elemeinek, védők és burkolatainak, kezelőelemeinek megfelelő állapotára, működésére! Henger hűtőbordák tisztítása, gyújtógyertya, levegőszűrő, üzemanyagszűrő, motoros láncfűrész esetén lánckenés ellenőrzése. Motoros kaszák és motorfűrészek esetén a vágószerkezet ellenőrzése, amely nagyban befolyásolja a gép által végzett munka biztonságát, minőségét!

Stihl gépek karbantartása és szakszervizelése – Minőségi karbantartás

Szakszervizünket központi ellenőrzésen, auditon vizsgálják és tesztelik, hogy az ügyfeleink által igényelt Stihl gépek karbantartása és szakszervizelése szolgáltatás az elvárt minőségi színvonalon működjön!

Stihl gépek karbantartása és szakszervizelése – Szakemberek által

Kollégáink folyamatos szakmai fejlődése érdekében elméleti és gyakorlati oktatásokon, tréningeken vesznek részt, hogy megfeleljenek a modern kor műszaki elvárásainak, felkészültek legyenek a Stihl erdészeti és kertészeti gépek terén, legyen szó robbanómotoros, elektromos és az új innovációs robotfűnyírók, valamint akkumulátoros kerti gépekből és a Stihl gépek karbantartása és szakszervizelése a legminőségibb módon történjen.

Stihl gépek karbantartása és szakszervizelése – gyári alkatrészek

A Stihl gépek karbantartása és szakszervizelése során kizárólag eredeti gyári alkatrészekkel dolgozunk!